POŁONINY Resort
Wigilijne Menu
Kolcja / Catering obejmuje zestaw dań dla każdej osoby, zgodnie z tradycyjną recepturą:
  • Barszcz czerwony z 5 uszkami – 250 g
  • Ryba po grecku – 150 g
  • Pierogi z czosnkiem niedźwiedzim – 5 szt.
  • Pierogi z kapustą i grzybami – 5 szt.
  • Karp smażony – 120 g
  • Gołąbek ziemniaczany – 1 szt.
  • Śledź w śmietanie – 100 g
  • Groch z kapustą – 100 g
  • Kluski z makiem – 50 g
  • Kompot z suszu – 200 ml
  • 2 porcje deserowe z naszej świątecznej cukierni
Warunki realizacji
  1. Voucher należy okazać personelowi Resortu Połoniny w momencie odbioru zamówienia lub przybycia na miejsce.
  2. W przypadku zamówienia na wynos, do ceny cateringu zostanie doliczony koszt opakowań w wysokości +11 zł od zamówienia.
  3. Zamówienia na catering wigilijny są przyjmowane do 22.12.2025
  4. Termin realizacji (data i godzina odbioru) wymaga wcześniejszego uzgodnienia z Resortem Połoniny. Prosimy o kontakt pod numerem [516 066 302] lub adresem e-mail [biuro@poloniny.pl] w celu potwierdzenia rezerwacji.
  5. Voucher jest ważny wyłącznie w dniu 24.12.2025 do godziny 16:00

pfr logo